Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: CCM Ribcor 70K

Veckans produkt: CCM Ribcor 70K

MOVEMENT MASTERED – Den 30 juni lanserades nya CCM Ribcor 70K.

Nu introducerar vi RibCor 70K, en helt ny skridsko med en ny design. RibCor 70K bygger på den innovativa FlexFrame-tekniken som ger kraftigt förbättrad böjlighet framåt kombinerad med optimal stabilitet i sidled. Denna teknik har gett spelare som Crosby, Duchene, Forsberg och Tatar det bästa skäret i hockeyvärlden. 

FLEXFRAME TECHNOLOGY 
FlexFrametekniken bygger på branschledande biomekanisk forskning i samverkan med toppspelare från NHL. Resultatet är en unik böjbarhet framåt som hjälper spelaren att generera den kraft och stabilitet i sidled som krävs för att maximera energiöverföringen i varje skär. 

LIGHTWEIGHT SKATE CONSTRUCTION
Förstklassiga kompositmaterial bidrar till att minska skridskons vikt med över 70 gram jämfört med föregående generation.

CONTOURED HEEL LOCK DESIGN
En ny, högteknisk konstruktion med ett häl- och ankelgrepp som ersätter "pumpen" i tidigare modeller och samtidigt ger mer flexibel passform för alla spelare. 

För mer information: 
http://www.ccmhockey.com
https://www.youtube.com/user/ccmsports
https://www.facebook.com/CCMHockey

@ccmhockeysverige
#MOVEMENTMASTERED
#RIBCOR70K 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: CCM Hockey AB
  • Telefon: 08-522 352 00
  • Verksamhetsinfo: CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206