Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Thule Shield Pannier

Veckans produkt: Thule Shield Pannier

Thule Shield Pannier är en slitstark och vattentät cykelväska som klarar cykelturer i alla förhållanden. Tack vare svetsade sömmar och rullstängning hålls din packning ren, torr och fri från damm. Thule Shield Pannier är dessutom försedd med reflexdetaljer och fäste för cykellampa, vilket ger extra synlighet i mörker.

Användarvänliga fästen gör det snabbt och smidigt att montera Thule Shield Pannier på cykeln, och ett nedre magnetfäste ser till att väskan sitter stadigt på cykeln även på ojämnt underlag. Inuti väskan finns innerfickor så att du enkelt kan hålla ordning på småsaker, nycklar och annat.

Thule Shield Pannier finns i två storlekar (14 resp 24 liter) och tre färger, och kan monteras på båda sidorna av cykeln. Den passar allra bäst på Thules pakethållare, men kan även monteras på de flesta andra pakethållare.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206