Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Thule Pack 'n Pedal Commuter Pannier

Veckans produkt: Thule Pack 'n Pedal Commuter Pannier

Prisbelönta Thule Pack 'n Pedal Commuter Pannier är gjord för den som pendlar fram och tillbaka till jobbet varje dag och som vill ha en snygg, stänksäker och smart cykelväska som också fungerar som vanlig väska när man inte sitter på sadeln.

Väskans innovativa fästen är helt infällbara, vilket ger väskan en slät baksida och gör att den kan bäras bekvämt på ryggen eller med bärhandtaget.

Thule Pack'n Pedal Commuter Pannier har ett datorfack med plats för en 15-tums laptop, en blixtlåsförsedd ficka för nycklar och andra småsaker, samt utanpåliggande transparenta fickor för cykellampor. Rullstängningen och det vattentäta materialet ser till att hålla väskans innehåll torrt, och det nedre magnetfästet gör att väskan sitter stadigt på cykeln även på ojämnt underlag

Thule Pack'n Pedal Commuter Pannier har en volym på 18 liter, finns i två färger och kan monteras på båda sidorna av cykeln. Den passar allra bäst på Thules pakethållare, men kan även monteras på de flesta andra pakethållare.    

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206