Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Thule RideAlong

Veckans produkt: Thule RideAlong

Thule RideAlong är en klassisk, säker och lutningsbar cykelbarnstol som gör det enklare än någonsin att ta med sig barnet på en cykeltur. Tack vare att Thule RideAlong har fem olika lutningslägen (upp till 20°) kan ditt barn ta sköna tupplurar under åkturen.

Snabbfästet gör Thule RideAlong superenkel och snabb att installera. Fästet monteras med skruvar framifrån, där det gör lätt att komma åt med verktyg. När fästet är monterat klickar man bara fast stolen i det, så är den på plats och redo att användas.

Thule RideAlong har mjuk och skön vaddering, effektivt fjädringssystem samt sele och fotstöd som är enkla att justera, vilket ger ditt barn en bekväm och säker färd. Om cykeln lutas mot en vägg skyddas barnets händer av Thule RideAlongs unika integrerade sidoskydd. Dessa gör att det bildas ett mellanrum mellan väggen och cykeln, så att barnet inte riskerar att klämma handen.

Thule RideAlong är bekväm och enkel att använda för dig som förälder. Den går smidigt att justera med en hand, är lätt att ta av och på, och har vaddering och sele som kan tvättas i maskin. Snabbfästet går dessutom att låsa, vilket skyddar mot stöld.

Thule RideAlong är designad och testad för barn från 9 månader* till 6 år (upp till 22 kg). Cykelbarnstolen monteras på ramen och finns i tre olika färger.

*Rådgör med läkare om barnet är under 1 år

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206