Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Thule Yepp maxi

Veckans produkt: Thule Yepp maxi

Thule Yepp Maxi är en smart och bekväm cykelbarnstol med karakteristisk design. Oavsett om ni ska ta er från A till B i vardagen eller ge er ut på ett längre äventyr är den ett utmärkt val för dig och ditt barn.

Tack vare den intuitiva konstruktionen – med funktioner som snabb och säker montering och borttagning – blir cykelturen trygg och rolig för både din lilla passagerare och dig. Under många år dessutom, eftersom du kan justera fotremmarna och fotstöden i takt med att barnet växer.

Sätet är tillverkat av vattenavstötande material som är lätt att hålla rent och torrt. Det är dessutom mjukt och stötabsorberande, vilket tillsammans med den vadderade 5-punktsselen ger ditt barn största bekvämlighet under åkturen. Liksom alla Thules produkter är Thule Yepp Maxi noga testad för att uppfylla internationella säkerhetsstandarder. Allt för att du och ditt barn ska kunna njuta fullt ut av era cykelfärder, tryggt förvissade om att er cykelbarnstol har utvecklats och testats med ditt barns säkerhet som främsta prioritet.

Thule Yepp Maxi är designad och testad för barn från 9 månader* till 6 år (upp till 22 kg). Den finns i två versioner: en för rammontering och en för montering på pakethållaren. Thule Yepp Maxi finns i fem olika färger.

*Rådgör med läkare om barnet är under 1 år

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206