Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt – Thule RideAlong Lite

Veckans produkt – Thule RideAlong Lite

Med den robusta cykelbarnstolen Thule RideAlong Lite kan du och ditt barn ta dagliga cykelturer tillsammans – säkert, enkelt och med stil. Stolen kan monteras på nästan alla pendlingscyklar på marknaden, kräver ingen pakethållare och har ett snabbfäste som passar både runda och ovala cykelramar.

Tack vare det intuitiva monteringssystemet går det snabbt och enkelt att installera Thule RideAlong Lite, och när fästet väl har installerats kan stolen monteras och demonteras på bara några sekunder. Du tar helt enkelt bort stolen när du inte vill ha den på cykeln, eller flyttar över den till en annan cykel som har Thule snabbfäste installerat.

Barnet sitter säkert och bekvämt i den vadderade cykelbarnstolen som har fotstöd och sele som kan justeras för perfekt passform. Thule RideAlong Lite kan följa barnet från ca 9 månader* upp till ca 6 år (22 kg) och ger en stabil och säker färd varje dag i takt med att barnet växer.

 

Thule RideAlong Lite är utformad med barnets säkerhet som främsta prioritet. Bland säkerhetsfunktionerna ingår en 3-punktssele, barnsäkert säkerhetsspänne och unika sidoskydd som skyddar barnets händer när cykeln lutas mot en vägg. För ökad synlighet har Thule RideAlong Lite en inbyggd reflex och en fästpunkt för cykellampa.

Thule RideAlong Lite monteras på ramen och finns i tre olika färger.

*Rådgör med läkare om barnet är under 1 år

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842