Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: FINNLO by HAMMER Löpband Technum IV

Veckans produkt: FINNLO by HAMMER Löpband Technum IV

Det går mot mörkare och kyligare tider. Det kanske är dags att börja funderar på att träna hemma? Ett löpband ger möjligheten att fortsätta löpträna inom dina egna fyra väggar även mitt i vintern. Vare sig det gäller en intensiv förberedelse för ett idrottsevenemang, för att kompensera för det dagliga livet eller att göra cardio för fullständig och alternativ träning.

Din personliga löptränare
FINNLO Technum är det perfekta löpbandet till nybörjare. Det erbjuder 11 motionsprogram, ett supermjukt band som är 142 x 60 cmm och en ihärdig 1,75 hk motor. 15% lutning och en maxhastighet på 18 km/timme hjälper dig att snabbt bli en avancerad löpare. Den tydliga LCDdisplayen ger dig relevant information så som distans, hastighet, kalorier, puls och det valda träningsprogrammet. Ihopfällt mäter Technum endast 108 x 80 x 150 cm. Träning på Technum IV aktiverar 75 % av kroppens muskler och är ett väldigt effektiv kaloriförbränningsalternativ - det är just därför mest gynnsam för vikt- och fett minskning. Dessutom kommer du att stärka många muskelgrupper och framför allt hela ben- och sätesmusklerna och även forma din perfekta kropp.

 

 

Tekniska detaljer och beskrivning
FINNLO av Hammer TECHNUM IV har 7 automatiska träningsprogram tillgängliga som kan justeras individuellt. Följande träningsprestanda visas med 5 tum hög-kvalité skärm: avstånd, träningstid, hastighet, kalorier och puls. Med den nya Body-Fat programmet kan du ständigt följa din träningsutveckling och mäta ditt kroppsfett.

Två pulsstyrda program är perfekta för hälsoinriktad övningar och maximalt säkerhet . Om den maximala pulsnivån överskrids under träningspasset kommer FINNLO av Hammer TECHNUM IV att automatiskt reducera både löphastigheten och lutningen. Perfekt kontroll!

På ett löpband kan du utföra din konditionsträning (cardio-träning) oavsett väder och tidsbegränsningar - dessutom kan du nå följande mål:

  • Förbättring av kardiovaskulära system och uthållighet
  • Stärker ben muskulatur och viktminskning
  • Sänkning av vilopuls
  • Toning och utformning av hela kroppen
  • Optimera vila och återhämtningsförmåga

 

Läs mer om FINNLO Technum IV här.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

18 kommentarer

Nicolas: På Sportfack skiljer vi till rätt stor del på materialet i respektive kanal. Visst görs det jobb av undersökande karaktär, men de har vi hittills vikt för printugåvan för att ge maximal...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842