Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: FINNLO by HAMMER Roddmaskin

Veckans produkt: FINNLO by HAMMER Roddmaskin

Finnlo Rower Aquon Pro Plus är en roddmaskin för den kräsne användaren. En roddmaskin med en LCD display, 12 fitness program och 4 olika pulsprogram som erbjuder dig en varierad och roligare träning.

Ergometer Aquon Pro Plus

En roddmaskin är väldigt bra för konditionsträning, både för nybörjare och proffs. Precis som med vilken annan konditionsmaskin som helst tränar du uthållighet och kondition, men själva utförandet på roddmaskinen är även väldigt fördelaktigt för kroppen. Träning på en roddmasking hjälper till att stärka kroppens alla muskler och att förbättra hållningen. En roddmaskin ger också väldigt effektiv och fettförbrännande träning, som är bra för dig som vill gå ner i vikt. Med en roddmaskin tränar du alltså nästan varje muskel i kroppen. Till skillnad från löpning, cykling och crosstrainers så används mer motstånd, som i sin tur ger bättre styrkeökning i musklerna. När du använder en roddmaskin kan du själv välja vilken typ av motstånd du vill ha, och genom att lägga på mer motstånd tränar du muskelstyrka och muskeluthållighet mer effektivt. Roddmaskinen är en stark favorit hos många, och används flitigt exempelvis under CrossFit-träningspass.

De största fördelarna med FINNLO Aquon Pro Plus är följande:

  • Justera bekvämt och snabbt motståndet på handtaget på paddeln
  • Den professionella fotplattan har avstånd på endast 9 cm
  • Profi-sitthöjd på ca 50 cm
  • Passar för kroppsstorlekar från 1,50 till över 2 meter
  • 12 träningsprogram för omväxlande träning från nybörjare till styrketräning
  • 4 Pulsprogram för effektiv och kontrollerad rodd träning
  • 5 racesträckor (konkurrerande med datorn) varav ett program kan programmeras individuellt

 

FINNLO Aquon Pro Plus är utsedd med en träningsdator med svart backlight display. Träningsdatorn är försedd med en svart bakgrundsbelysning och en blå digital display. Effektinställningen är datorstyrd mellan 30 och 300 watt. Träningsdisplay: tid, distans, tid per 500m, intensitet, slag / min, totala slag, program, puls, kalorier. 12 fitness- och 4 racesträckor, två intervallprogram, 4 hjärtfrekvensstyrda program, osv.

 

Få reda på mer om FINNLO Aquon Pro Plus här.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

18 kommentarer

Nicolas: På Sportfack skiljer vi till rätt stor del på materialet i respektive kanal. Visst görs det jobb av undersökande karaktär, men de har vi hittills vikt för printugåvan för att ge maximal...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842