Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: FINNLO by HAMMER Hemmagym BioForce Extreme

Veckans produkt: FINNLO by HAMMER Hemmagym BioForce Extreme

Med TNT-motståndsteknik är Finnlo Bio Force Extreme Home Fitness den första enheten i världen som inte kräver traditionella viktmagasin.

Revolutionerande TNT-motståndsteknik
TNT-systemet består av kvävefyllda cylindrar som skapar ett särskilt effektivt och över hela träningsutövningen sensationellt jämnt motstånd. Testa skillnaden! Finnlo Bio Force Extreme har dessutom en avgörande säkerhetsfördel eftersom viktskivor inte faller på varandra, särskilt bra i ett hushåll med barn.

Den snabba enhandsjusteringen har en annan avgörande fördel jämfört med konventionella multi-gym på marknaden.

Inom några sekunder kan du, utan att ställa dig upp, ändra motståndet och därmed intensiteten i dina övningar med bara en hand. Systemet är därför idealisk för effektiva superuppsättningar (snabbt byte av motstånd under en övningssekvens för hög muskelstimulering). Motståndet kan justeras upp till 125 kg i steg om 2.25 kg. Genom bilaterala motståndsinställningarna hos Bio Force Extreme kan även kompensations- och balansträning utföras för den svagare halvan av kroppen. Den här funktionen finns oftast bara på professionella gym.

Spana in produkten här och få reda på mer.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842