Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Finnlo by Hammer Exum

Veckans produkt: Finnlo by Hammer Exum

Hammer Sports är experter på träningsutrustning och har över 100 års erfarenhet. Motionscyklen Exum, som har vunnit ett antal priser under åren, utsågs till vinnare av Bäst-i-Test.se i oktober 2015 och september 2016.

Motionscykeln Exum från Finnlo by Hammer har allt vad en bra ergometer behöver! Den mjuka gelsadeln garanterar en bekväm sittplats även under långvarig träning. Styret, såväl som sadeln, är justerbart. De högkvalitativa precisionskullagerna säkerställer jämn rotation och ger tillsammans med resten av cykeln möjligheten att njuta av behaglig, mjuk och långvarig träning.

Pricken över i:et på Exum Ergometer är träningsdatorn med en Blue Backlight Display som visar en mängd olika prestandafakta; distans, hastighet, tid, kaloriförbrukning och varvtal/minut. Pulsen kan enkelt mätas antingen med hjälp av den medföljande öronklippen eller via en integerad motagare för bröstremsmätare. Pulsen anges även i procent, vilket är praktiskt eftersom många träningskrav för cardioenheter anges i procent.

För att se till att träningen på Exum aldrig blir tråkig, kan du välja mellan 12 olika berg- och dalprofiler och 4 pulsprogram. Motståndskontrollen motsvarar 957 standard DIN EN och är därför särskilt exakt.

Läs mer om Exum här.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

18 kommentarer

Nicolas: På Sportfack skiljer vi till rätt stor del på materialet i respektive kanal. Visst görs det jobb av undersökande karaktär, men de har vi hittills vikt för printugåvan för att ge maximal...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842