Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Abilica viktväst

Veckans produkt: Abilica viktväst

Vill du ha lite mer motstånd och belastning när du gör styrkeövningar? Då behöver du en viktväst. Med en viktväst höjer du intensiteten när du tränar och du får ut mer av din träning. 

Öka belastningen med viktväst
En viktväst gör att du tvingar musklerna i benen och kärnan att arbeta ännu hårdare. Viktvästen är bekväm att bära och även om du säkert kommer att märka att du bär den på grund av vikten kommer du att märka att viktvästen sitter bra och du kan koncentrera dig på din träning. Du kan justera vikten på viktvästen om du vill. En viktväst innehåller påsar som du kan ta bort så att det blir enkelt att justera vikten så att den blir precis så som du vill ha den.

Våra nya viktväster kommer nu med ny design och reflexer. Viktvästerna är justerbara och finns i två olika storlekar. En stor som väger upp till 10 kg och en mindre som väger upp til 3 kg. Viktvästerna har två extra fickor för förvaring av pengar, nycklar och liknande. Två kraftiga spännen ger goda justeringsmöjligheter.

Läs mer om Abilicas sortiment.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Mylna Sport
  • Telefon: 036-452 70
  • Verksamhetsinfo: Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206