Veckans Produkt: Sea to Summit Sleeping Mats

Sea to Summits awards-vinnande liggunderlag är utvecklade med sovkomfort i fokus. Kärnan i teknologin är s.k. Air Sprung Cells™ – och det är dessa som gör att du får en skönare nattsömn. Liggunderlagen finns i tre modeller och flera storlekar – och i isolerad eller oisolerad variant. För att få bästa möjliga effekt har samtliga…

Sea to Summits awards-vinnande liggunderlag är utvecklade med sovkomfort i fokus. Kärnan i teknologin är s.k. Air Sprung Cells™ – och det är dessa som gör att du får en skönare nattsömn. Liggunderlagen finns i tre modeller och flera storlekar – och i isolerad eller oisolerad variant.

För att få bästa möjliga effekt har samtliga isolerade liggunderlag en kombination av  THERMOLITE® och Exkin Platinum®. THERMOLITE®- fibrerna kombinerar högt värmevärde med låg vikt. De loftar upp de fjädrande cellerna i liggunderlaget och förhindrar på detta sätt konvektionsvärmeförlust från kroppen till markkylan. Exkin Platinum® är ett väldigt lätt och tyst non-wovenmaterial med ett tunt metalliserat ytskikt som reflekterar kroppens strålningsvärme tillbaks till användaren igen.

https://www.youtube.com/watch?v=B9iDG2uaKlM&index=1&list=PLcV-PB57-BuNXGvJwubwtI77NSRrsqGOp

 

Till liggunderlagen finns flera tillbehör bl.a. pumpar i två varianter; Jet Stream, som arbetar med en dragspelseffekt, och Air Stream, en 20-literssäck som du mirakulöst nog kan fylla med ett kort andetag tack vare sk venturieffekt. Båda pumparna kan även användas som packsäckar.

Våra bekväma liggunderlag kan också bli till en härlig vilstol med hjälp av en Air Chair.

Vill du veta mer? Besök https://www.seatosummit.com.au/sleepingmats/