Veckans Produkt: Sea to Summit Sleeping Mats

Sea to Summits award-vinnande liggunderlag baseras alla på en teknologi med s.k. Air Sprung Cells™ – så att du får en skönare nattsömn. Det finns totalt tre modeller som skiljer sig åt vad gäller celltätet och antal lager av antalet Air Sprung Cells™. Ultra Light har en enlagers-konstruktion med medelhög celltäthet och med fokus på…

Sea to Summits award-vinnande liggunderlag baseras alla på en teknologi med s.k. Air Sprung Cells™ – så att du får en skönare nattsömn. Det finns totalt tre modeller som skiljer sig åt vad gäller celltätet och antal lager av antalet Air Sprung Cells™.

Ultra Light har en enlagers-konstruktion med medelhög celltäthet och med fokus på lätt vikt och liten packvolym, utan att för den skull kompromissa med liggkomfort.

Comfort Light är en hybrid med en två-lagers konstruktion (och hög celltäthet) vid överkroppen för maximal komfort och isolering där det behövs som mest, och en enlagers konstruktion vid huvudet och benen.

Comfort Plus har två fristående lager med hög celltäthet, vilket gör att kroppssvikten fördelas över ett större antal celler. De två lagren är lagda omlott för extra stöd, komfort och isolering.

Comfort Plus ger dig marknadens mest effektiva system för att finjustera fasthet och komfort för ditt liggunderlag. De två lagren har separata ventiler, så att du, om du ligger på ett ojämnt underlag, kan blåsa upp det undre lagret riktigt hårt för att jämna ut ojämnheterna, och sedan finjustera det övre lagret till den komfort du önskar.

Vill du veta mer? Besök https://www.seatosummit.com.au/sleepingmats/