Veckans Produkt: Sea to Summit Sleeping Mats

Sea to Summits nya liggunderlag är utvecklade med sovkomfort i fokus. Själva kärnan i teknologin bakom liggunderlagen är s.k. Air Sprung Cells™ och det är också anledningen till varför du kommer att sova bättre på Sea to Summits liggunderlag. I stället för sedvanliga kanaler är Sea to Summits liggunderlag konstruerade med ett punktsvetsat mönster av…

Sea to Summits nya liggunderlag är utvecklade med sovkomfort i fokus. Själva kärnan i teknologin bakom liggunderlagen är s.k. Air Sprung Cells™ och det är också anledningen till varför du kommer att sova bättre på Sea to Summits liggunderlag. I stället för sedvanliga kanaler är Sea to Summits liggunderlag konstruerade med ett punktsvetsat mönster av små luftkamrar som fungerar som kommunicerande kärl och bildar en stor matris av fjädrande celler. Dessa ”fjädrande celler” kallas Air Sprung Cells™.

Air Sprung Cells™ fungerar på samma sätt som spiralfjädrar i en madrass som var och en tar upp kroppsvikten och anpassar sig efter kroppens konturer och tryckpunkter. När varje cell anpassar sig individuellt till din kropp får kroppen mer kontakt med liggunderlaget och avlastas bättre – du ligger bekvämare.

 

 

Liggunderlagen finns i tre modeller, Ultra Light, Comfort Light och Comfort Plus, samt i oisolerad eller isolerad variant. En sak som skiljer modellerna åt är antalet Air Sprung Cells™, hur tätt de fjädrande cellerna sitter. Fler Air Sprung Cells™ ger högre bekvämlighet, men också något högre vikt och packvolym.

Nyfiken på teknologin bakom liggunderlagen? Besök https://www.seatosummit.com.au/sleepingmats/