Veckans Produkt: Sea to Summit Sleeping Mats

Nu lanserar Sea to Summit sina award-vinnande liggunderlag. Självklart hade Sea to Summits designers kunnat utveckla tidernas lättaste eller mest kompakta liggunderlag, men istället gick de tillbaks till varför vi överhuvudtaget bär med oss ett liggunderlag ut i naturen – för att få en god nattsömn. Resultatet: något vi anser vara det bekvämaste liggunderlaget på…

Nu lanserar Sea to Summit sina award-vinnande liggunderlag. Självklart hade Sea to Summits designers kunnat utveckla tidernas lättaste eller mest kompakta liggunderlag, men istället gick de tillbaks till varför vi överhuvudtaget bär med oss ett liggunderlag ut i naturen – för att få en god nattsömn. Resultatet: något vi anser vara det bekvämaste liggunderlaget på marknaden.

Sea to Summits liggunderlag ger en sovkomfort så hög att du tror att du är hemma i din egen säng. Och faktum är att du nästan är det. För liggunderlagen är tillverkade enligt en ny teknik med Air Sprung Cells™, ett slags fjädrande celler som liknar pocketfjädringen i vanliga madrasser. Cellerna i liggunderlaget är designade som kommunicerande kärl och fungerar som spiralfjädrar i en madrass – de fördelar kroppsvikten jämnt över underlaget och anpassar sig efter kroppens konturer och tryckpunkter. Och gör att du kan sova lika bra som hemma i sängen, trots att du är ute på tur.

 

 

Liggunderlagen finns i tre modeller med lägre resp högre celltäthet samt en mixad modell. Alla modeller finns i oisolerad eller isolerad variant – och i flera storlekar.

Nyfiken på teknologin bakom liggunderlagen? Besök https://www.seatosummit.com.au/sleepingmats/