Veckans produkt: Therm-a-Rest EvoLite

Årets stora nyhet från Therm-a-Rest är EvoLite – en perfekt kombination av luftmadrassens och det självuppblåsande liggunderlagets fördelar. EvoLite är extremt lätt och packbart samtidigt som man får smidigheten och komforten som är typisk för de självuppblåsande liggunderlagen. Tack vare konstruktionen med 50% luft och 50% Atmos-foam tar ett EvoLite inte mer plats ihoppackat än…

Årets stora nyhet från Therm-a-Rest är EvoLite – en perfekt kombination av luftmadrassens och det självuppblåsande liggunderlagets fördelar. EvoLite är extremt lätt och packbart samtidigt som man får smidigheten och komforten som är typisk för de självuppblåsande liggunderlagen.

Tack vare konstruktionen med 50% luft och 50% Atmos-foam tar ett EvoLite inte mer plats ihoppackat än en vattenflaska och väger endast 480 gr i Regularstorlek. EvoLite är 5 cm tjockt och finns i fyra storlekar från Small till Large för att passa olika behov och personlängder och kostar från 1.300kr.

Thermarest uppfann det självuppblåsande liggunderlaget för över 40 år sedan och fortsätter att utveckla konceptet med luftfyllda liggunderlag hela tiden.