Veckans Produkt: Rehband Bone Spur Pad

Rehband har produkter för de flesta sporter och sportrelaterade skador. Målet är att hjälpa sportutövare på alla nivåer att fortsätta träna, utan att låta skador komma emellan. Baserat på en undersökning av de vanligaste skadorna inom löpning satsar Rehband på att hjälpa Sveriges löpare tillbaka till löparspåret tillsammans med idrottsprofilen Malin Ewerlöf och specialistkliniken Access…

Rehband har produkter för de flesta sporter och sportrelaterade skador. Målet är att hjälpa sportutövare på alla nivåer att fortsätta träna, utan att låta skador komma emellan. Baserat på en undersökning av de vanligaste skadorna inom löpning satsar Rehband på att hjälpa Sveriges löpare tillbaka till löparspåret tillsammans med idrottsprofilen Malin Ewerlöf och specialistkliniken Access Rehab. 

En av de vanligaste åkommorna i samband med löpning är hälsporre. Rehbands populära ”Bone Spur Pad”  är en hälkil som tack vare det följbara materialet Technogel® ger stötdämpning och smärtlindring i foten. Den kan användas både i löparskor och vardagssko och ger en justerbar avlastning med hjälp av en separat plugg. Den ger omedelbar avlastning så att du kan fortsätta röra på dig, med eller utan en skada. 

Hälkilen ”Bone Spur Pad”  är en av många sulor i Rehbands sortiment som ger stöd för löparrelaterade skador.

Specifikationer:
Färger: Orange
Storlekar: S-L
Material: Technogel®, PES-velour

Rehbands sortiment baseras på en unik kombination av 60 års erfarenhet från medicinsk produktutveckling, förenat med ett nära samarbete med aktiva utövare och atleter från ett flertal idrotter. Varje ny lansering bygger på ett flertal prototyper, kombinerat med otaliga timmar av tester och utvärdering; allt med syfte att nå en optimal produkt, utan kompromiss på funktion eller design.

Rehband – enable your full potential