Veckans Produkt: Rehband Knee Support Patellar Opening

Rehband har produkter för de flesta sporter och sportrelaterade skador. Målet är att hjälpa sportutövare på alla nivåer att fortsätta träna, utan att låta en skada komma emellan. Rehband gör en storsatsning för att hjälpa Sveriges löpare tillbaka till löparspåret tillsammans med idrottsprofilen Malin Ewerlöf och Lidingöloppet. En av våra produkter, som är extra effektiv…

Rehband har produkter för de flesta sporter och sportrelaterade skador. Målet är att hjälpa sportutövare på alla nivåer att fortsätta träna, utan att låta en skada komma emellan. Rehband gör en storsatsning för att hjälpa Sveriges löpare tillbaka till löparspåret tillsammans med idrottsprofilen Malin Ewerlöf och Lidingöloppet.

En av våra produkter, som är extra effektiv för att förebygga och komma tillbaka snabbare efter en knäskada, är ”Knee Support Patellar Opening”.

Det är ett avancerat knäskydd med en öppning vid knäskålen som stabiliserar och håller knäskålen på plats. Rehbands patenterade anatomiska passform anpassar sig efter knät och dess rörelser. Den unika sömnadstekniken ger ett stabilt stöd utan att hindra rörelseförmågan. Det gör knäskyddet perfekt lämpat för löpning och andra aktiviteter som ställer höga krav på rörlighet. Skyddet lindrar vid smärta och tryck på knäna, vid till exempel löparknä, hopparknä eller muskelsmärta i knäskål eller knäveck.

Specifikationer:
Färger: Grå
Storlekar: XS-XXL
Material: SBR/Neoprene 5mm

Rehbands sortiment baseras på en unik kombination av 60 års erfarenhet från medicinsk produktutveckling, förenat med ett nära samarbete med aktiva utövare och atleter från ett flertal idrotter. Varje ny lansering bygger på ett flertal prototyper, kombinerat med otaliga timmar av tester och utvärdering; allt med syfte att nå en optimal produkt, utan kompromiss på funktion eller design.

Rehband – enable your full potential