Veckans Produkt Rehband Knee Support RX 3 mm Black/Red

Rich Froning är inte bara världsmästare i CrossFits Games utan också en av Rehbands ambassadörer. Tillsammans med Rehband har Rich utvecklat ett knäskydd i rött och svart; ”Rehband Knee Support Rx 3mm”.  Det anatomiska och flexibla knäskyddet är skapat med hjälp av Rehbands patenterade teknik. Knäskyddet är tillverkat av ett tre millimeter tjockt lager av…

Rich Froning är inte bara världsmästare i CrossFits Games utan också en av Rehbands ambassadörer. Tillsammans med Rehband har Rich utvecklat ett knäskydd i rött och svart; ”Rehband Knee Support Rx 3mm”. 

Det anatomiska och flexibla knäskyddet är skapat med hjälp av Rehbands patenterade teknik. Knäskyddet är tillverkat av ett tre millimeter tjockt lager av det följbara materialet Neopren vilket gör skyddet perfekt lämpat för träningsformer som kräver mycket flexibilitet och aktivitet. Det röda och svarta knäskyddet är Richs självklara val inför CrossFit-tävlingarna i Kalifornien i sommar.

Specifikationer:
Färger: Svart/Röd
Storlekar: XS-XXL
Material: SBR/Neoprene 3mm

Rehbands sortiment baseras på en unik kombination av 60 års erfarenhet från medicinsk produktutveckling, förenat med ett nära samarbete med aktiva utövare och atleter från ett flertal idrotter. Varje ny lansering bygger på ett flertal prototyper, kombinerat med otaliga timmar av tester och utvärdering; allt med syfte att nå en optimal produkt, utan kompromiss på funktion eller design.

Rehband – enable your full potential