Veckans Produkt: Rehband Knee Support RX 3mm Black/Pink

Rehbands populära Fitnesskollektion ”Rx line” har gjort succé på marknaden med flera färgvariationer av knä-, armbågs- och vadskydd. Favoritfärgen rosa kommer återlanseras i samband med vårens CrossFit-tävlingar. Det rosa knäskyddet ”Pink Sleeve” har utvecklats tillsammans med Camille Leblanc-Bazinet, vinnare av CrossFit Games 2014. Det finns flera tjocklekar för att passa olika behov; 3 millimeter för…

Rehbands populära Fitnesskollektion ”Rx line” har gjort succé på marknaden med flera färgvariationer av knä-, armbågs- och vadskydd. Favoritfärgen rosa kommer återlanseras i samband med vårens CrossFit-tävlingar. Det rosa knäskyddet ”Pink Sleeve” har utvecklats tillsammans med Camille Leblanc-Bazinet, vinnare av CrossFit Games 2014. Det finns flera tjocklekar för att passa olika behov; 3 millimeter för större flexibilitet och 5 millimeter för mer stöd.

Knäskydden bygger på Rehbands patenterade anatomiska passform. Med hjälp av knäskydden får användaren mer kraft i rörelserna, förbättrar tekniken och förebygger skador. Skydden ger kompression, stöd och kontroll samtidigt som använderen behåller full rörlighet – allt för att maximera användarens potential.

Specifikationer:
Färger: Svart/Rosa
Storlekar: XS-XL
Material: SBR/Neoprene 3mm (Article Nr. 105233) or 5mm (Article Nr. 105333)

 

Rehbands sortiment baseras på en unik kombination av 60 års erfarenhet från medicinsk produktutveckling, förenat med ett nära samarbete med aktiva utövare och atleter från ett flertal idrotter. Varje ny lansering bygger på ett flertal prototyper, kombinerat med otaliga timmar av tester och utvärdering; allt med syfte att nå en optimal produkt, utan kompromiss på funktion eller design.

Rehband – enable your full potential