Veckans Produkt: Rehband Force Ankle Brace Light

Rehbans nya fotledsskydd ”Force Ankle Brace Light” är utsedd till marknadens  bästa fotledssyddet enligt ISPO 2015/2016. Med sin unika och individanpassade design ger ”Force Ankle Brace Light” bästa tänkbara stabilitet och kan enkelt användas i olika idrottskor  vid stukning av fotled. ”Force Ankle Brace Light” har utvecklats i nära samarbete med fotboll – och handbollspelare…

Rehbans nya fotledsskydd ”Force Ankle Brace Light” är utsedd till marknadens  bästa fotledssyddet enligt ISPO 2015/2016. Med sin unika och individanpassade design ger ”Force Ankle Brace Light” bästa tänkbara stabilitet och kan enkelt användas i olika idrottskor  vid stukning av fotled. ”Force Ankle Brace Light” har utvecklats i nära samarbete med fotboll – och handbollspelare för att uppnå maximal komfort och optimal funktion för fotleden, där material och funktion noggrant testats för att spelare ska kunna fortsätta prestera på topp och snabbare rehabiliteras vid fotledsskador.

Specifikationer:

  • Färger: Svart
  • Storlekar: XS-XL
  • Material: SpaceTex, Velour, Nylon straps

 

Rehbands sortiment baseras på en unik kombination av 60 års erfarenhet från medicinsk produktutveckling, förenat med ett nära samarbete med aktiva utövare och atleter från ett flertal idrotter. Varje ny lansering bygger på ett flertal prototyper, kombinerat med otaliga timmar av tester och utvärdering; allt med syfte att nå en optimal produkt, utan kompromiss på funktion eller design.

Rehband – enable your full potential