Veckans produkt: Rehband Rx Shin/Calf Sleeve

Rehbands RX produktlinje har gjort succé inom Fitness och CrossFit. Vi har därför utvidgat sortimentet att även inkludera skydd för vad och smalben, tillgängliga i 2014 års två favoritfärger: camo och lila. De nya skydden värmer, ger kompression och smärtlindring, samt skyddar smalben mot friktionsskador under t.ex. olympiska tyngdlyft. Rich Froning, fyrfaldig vinnare av CrossFit…

Rehbands RX produktlinje har gjort succé inom Fitness och CrossFit. Vi har därför utvidgat sortimentet att även inkludera skydd för vad och smalben, tillgängliga i 2014 års två favoritfärger: camo och lila.

De nya skydden värmer, ger kompression och smärtlindring, samt skyddar smalben mot friktionsskador under t.ex. olympiska tyngdlyft. Rich Froning, fyrfaldig vinnare av CrossFit games och ambassadör för Rehband, använder skydden regelbundet i både träning och tävling.

Specifikationer:

  • Färger: Camo, lila
  • Storlekar: S-XL
  • Material: 5mm SBR/neopren

Rehbands sortiment baseras på en unik kombination av 60 års erfarenhet från medicinsk produktutveckling, förenat med ett nära samarbete med aktiva utövare och atleter från ett flertal idrotter. Varje ny lansering bygger på ett flertal prototyper, kombinerat med otaliga timmar av tester och utvärdering; allt med syfte att nå en optimal produkt, utan kompromiss på funktion eller design.

Rehband – enable your full potential