Veckans Produkt: Rehband Rx knäskydd

Rehband är ett globalt varumärke med Skandinaviska rötter. Med nära sextio års samlad erfarenhet har man idag uppnått en status som en av den mest framstående leverantören på den internationella marknaden för sportskydd. Med egen produktutveckling (R&D), spetskompetens inom området idrottsmedicin, egen produktion och en etablerad global distribution har man skapat en plattform som få konkurrenter kan matcha. Rehband satsar nu…

Rehband är ett globalt varumärke med Skandinaviska rötter. Med nära sextio års samlad erfarenhet har man idag uppnått en status som en av den mest framstående leverantören på den internationella marknaden för sportskydd. Med egen produktutveckling (R&D), spetskompetens inom området idrottsmedicin, egen produktion och en etablerad global distribution har man skapat en plattform som få konkurrenter kan matcha.

Rehband satsar nu på CrossFit som ett led för att nå ut till en bredare målgrupp. En del av satsningen är sammarbetet med CrossFit-atleterna Rich Froning, Camille Leblanc-Bazinet och Josh Bridges. Ambassadörerna använder Rehbands produkter under tävlingar runtom i världen och är en central del av varumärkets marknadsföringskampanj.

Rehband har tillsammans med ambassadörerna lanserat nya produktserien Rx knäskydd med fokus inom CrossFit. Skydden har en anatomisk design för att ge perfekt passform, maximal effekt i alla rörelser och ökar kvalitén i koordinationen. Skydden är inte bara en värdeful del för CrossFit utövare, den passar för alla aktiviteter och sporter för att förhindra och avlasta tryck, slitage och överansträngning. Rehbands röda Rx knäskydd har tagits fram tillsammans med Rich Froning Jr, innehållandes hans egna R Froning-star logotype.

”Jag har använt Rehbands knäskydd under hela min karriär och jag älskar dem. Skydden är av högsta kvalité och jag är väldigt glad att få vara en del av Rehband.”– Säger Rich Froning Jr.

 

Veckans Produkt: Rehband Rx knäskydd

Funktion

  • Ger värme och avlastning
  • Förbättrad koordination
  • Designad for att ge stöd i hela rörelseomfattningen

 

Indikationer

  • Mjukdelsöverbelastning
  • Inflammatoriska tillstånd
  • Överansträngning och förslitning
  • Alllmän instabilitet och slapphet                

 

Rx Knee Support 7751W
Genus: Dam
Material: 5mm SBR/ Neopren
Storlekar: XS-XL
Färger: Rosa, Lila

Rx Knee Support 7751
Genus: Unisex
Material: 5mm SBR/ Neopren
Storlekar: XS-XXL
Färger: Camouflage, Röd, Turkos, Grön