Veckans Produkt: Boreas Lost Coast

Boreas är ett resultat av ett samarbete mellan utomhusbranschfolk med en gemensam vision för framtiden inom friluftsutrustning. Vi tror att de bästa designerna kommer genom erfarenhet, tester och fokus, något som man bäst kommer fram till utan begränsningar av ett stort outdoorvarumärke. Vi ser en möjlighet till bättre produkter, designade från grunden med tanke, funktionalitet…

Boreas är ett resultat av ett samarbete mellan utomhusbranschfolk med en gemensam vision för framtiden inom friluftsutrustning. Vi tror att de bästa designerna kommer genom erfarenhet, tester och fokus, något som man bäst kommer fram till utan begränsningar av ett stort outdoorvarumärke.

Vi ser en möjlighet till bättre produkter, designade från grunden med tanke, funktionalitet och ett attraktivt pris. Speciellt framtagna för användare med olika behov, allt från stadspendlare, backpackers som antingen vandrar i bergen eller jagar äventyr runt om i världen.

Sedan 2010 har vi designat prisbelönta ryggsäckar: vackra, praktiska och slitstarka redskap för människor som är lika passionerade som vi om att vistas utomhus. Vi tror att de bästa designerna inte ska vara komplicerade och att det heller inte finns någon anledning att kompromissa med funktionen.

Vi vill att våra produkter skall vara precis lika mångsidiga som våra användare.  Var och en av oss brinner för att spendera tid i naturen och vi har gjort det till en del av vårt arbete att komma ut och praktiskt testa de redskap vi designar för att ge dig bästa möjliga produkt. 

Boreas Lost Coast
En enkel och komfortabel ryggsäck för människor som bryr sig om vikt men som inte är fanatiska nog att skära av handtagen på sina tandborstar. Dessa ryggsäckar är perfekta för flerdagars vandringar i vildmarken, men är smidig nog att konkurrera med andra lätta backcountryryggsäckar.

 

Kontakt
NordicEko
Baumansgatan 4
593 32 Västervik
0490-444050
www.nordiceko.se