Veckans Produkt Alite Mayfly

Alite Designs mål och inriktning är att skapa väldesignade produkter som är extremt funktionella, löjligt roliga att använda och vill uppmuntra folk att komma ut i friska luften!  Våra lätta, bärbara stolar, är perfekta följeslagare för musikfestivaler eller enkla dagsturer till parken eller stranden. Alites mål är att framställa produkter som gör utelivet enkelt för…

Alite Designs mål och inriktning är att skapa väldesignade produkter som är extremt funktionella, löjligt roliga att använda och vill uppmuntra folk att komma ut i friska luften! 

Våra lätta, bärbara stolar, är perfekta följeslagare för musikfestivaler eller enkla dagsturer till parken eller stranden. Alites mål är att framställa produkter som gör utelivet enkelt för unga Urbaneers, särskilt om de är ovana i naturen.

Bekvämlighet var målet vid utvecklingen av dessa stolar. Oavsett om du sitter på stranden eller i parken, eller bara kopplar av efter en lång vandring, ger dig Alites stolar en bekväm vilopaus. Varje stol är fullt hopfällbar och packas lätt ned till praktisk storlek med en vikt på under 800 gram . Ramuppsättningar är tillverkad i kraftig och lätt 7000 aluminium, sittdelen är tillverkad i hållbar väderbeständig ripstop nylon. 

 

Alite Mayfly
När du sätter dig i en Mayfly stol så är det första du märker hur bekväm den är! Denna ultralätta låga stol är helt ihopfällbar. En perfekt hybrid av vår Monarch och Mantis stol. Dess avtagbara främre fot kan användas för att ge stolen stabilitet som Mantis, eller tas bort för att ge den sluttningsvänliga gungande funktionalitet som vår Monarch.

När du är redo att gå så fäller man bara ihop Mayfly och lägger ner i sin påse, Mayflystolen är mycket mindre än vanliga utomhusstolar och passar enkelt in i din ryggsäck eller väska. Den väger bara 720 gram, så den är extremt lätt att bära med sig.

Mayfly är perfekt för att hänga runt eldar på stranden, musikfestivaler eller helt enkelt tillbringa en eftermiddag i naturen.

 

 

Veckans Produkt Alite Mayfly