Vi lottar ut 50 biljetter till Ispo Online 2021

Vi lottar ut 50 biljetter till Ispo Online 2021

För alla prenumeranter och nyhetsbrevsläsare: Vi lottar ut 50 biljetter till tyska Ispomässans Expodel 1-5 februari till våra mest trogna läsare. Först till kvarn gäller.

Publicerad

50 friplåtar står på spel!

Sportfack har fått loss 50 fribiljetter till Ispo Online 1-5 februari och de tänker vi inte hålla för oss själva. Istället vill vi erbjuda våra prenumeranter möjligheten att knipa en friplåt (värde 500 SEK).

OBS! Biljetten gäller endast för Expodelen, inte för konferensutbudet. I Expodelen kan alla som vill ta del av varumärkenas egna "showrooms". I dagsläget har 500 varumärken registrerat sig för att visa upp sitt utbud. Bra läge att kolla in nyheter för alla sporthandlare – och kanske även för leverantörerna som kan spana in vad konkurrenterna har hittat på…      

Vad krävs? Du har en befintlig prenumeration av tidningen Sportfack, då är det bara att anmäla intresse för en biljett; mejla direkt till nicolas.jandel@sportfack.se . 

Om du inte redan har en prenumeration men ändå tänkt att skaffa, mejla i så fall på studs till supportb2b@egmont.se och beställ halvår eller helår, så får du snabb hjälp och anmäl intresse för biljett i nästa steg till nicolas.jandel@sportfack.se . 

Eller så är du mottagare av vårt veckovisa nyhetsbrev, mejla i så fall ditt intresse direkt till nicolas.jandel@sportfack.se  

Om du inte redan har sajnat upp dig för nyhetsbrevet så gör det direkt på: www.sportfack.se/sidor/nyhetsbrev och mejla sedan din anmälan till: nicolas.jandel@sportfack.se

Vi vill ha in din anmälan senast den 25/1, men först till kvarn gäller. Vi samlar in intresseanmälningarna i tidsordning, så det blir rättvist. De 50 första får sedan en voucher från HuginBiz i mejlen under nästa vecka.    

OBS! Vi gör stickprover i både prenumerationsregister och nyhetsbrevsregister.

Tack för att du läser Sportfack!
Mvh
Redaktionen

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206