Champion Norden förnyar – och byter kontor efter 35 år

Champion Norden förnyar – och byter kontor efter 35 år

Varumärket Champion är mitt uppe i ett förändringsarbete och bygger just nu upp en delvis ny organisation för Norden. Bland annat med ett nytt kontor och showroom mitt i Stockholms city.

Publicerad

Klas Ottosson.

Champion Norden flyttar sin bas efter 35 år. Efter att ha haft sina kontor, utställningslokaler och logistiknav på Tyresö flyttar teamet nu in till Stockholm city (Jungfrugatan). Flytten kommer i en tid då Champion Norden är mitt inne i en större utvecklings- och förändringsfas.
– Eftersom Champion har gått från klarhet till klarhet och blivit allt starkare under de senaste åren är det dags att flytta till en nyare, modernare och mer progressiv anläggning i hjärtat av staden. Flytten kommer att föra Champion närmare våra affärspartners och öka vår totala effektivitet när det gäller försäljning och marknadsföring, säger Klas Ottosson, chef för Northern Europe Operations, i ett pressmeddelande.
I de nya lokalerna håller man just nu bland annat på att färdigställa ett nytt showroom.
– Våra nya lokaler gör att vi verkligen kan visa våra produkt- och varumärkeshistorier med våra kunder i en avslappnad, rymlig och välkomnande miljö, fortsätter Klas Ottosson.

Nya KAM-chefen Maria Lindblad.

Han efterträdde mångårige Nordenchefen Ralph Mühlrad för ungefär ett år sedan (då Champion som varumärke fyllde hundra år) som säljchef för Champion Norden. Klas Ottosson kommer närmast från Ralph Lauren. En målsättning redan då var att stärka varumärkets position och att utveckla teamet kring varumärket. Något som bland annat har resulterat i en ny Key account manager: Maria Lindblad.      
– Som en del av att bygga vårt framtida team välkomnar vi Maria Lindblad som börjat som Key Account Manager för att utveckla våra Ecom-partners och nya affärsområden. Maria har en exceptionell stark ledningsbakgrund från Ralph Lauren och Topeco, säger Klas.
Champion Norden omsatte enligt Sportfacks årliga leverantörslista 95 MSEK i Sverige, 2018. För 2019 valde Champion att inte redovisa siffror för enskilda länder. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Så ser nya Void och Colourwear ut

3 kommentarer

Ove: Straight to outlet-ladorna.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206