Sportringenbutiker i rekonstruktion

Sportingen Outlet i Långflon är i rekonstruktion.

Sportringenbutiker i rekonstruktion

Sportfack har tidigare berättat om Sportringens storsatsning på gränshandel. När den norska gränsen sedan stängde öppnade en av butikerna aldrig. Nu med återigen öppna gränser har man tre månader på sig att bli lönsamma.

Publicerad

I senaste numret av Sportfack och på webben skrev vi om Sportringens butikssatsningar inom gränshandeln. Nu meddelar dock bolagen bakom butikerna i värmländska Långflon och Storlien i Jämtland att man tvingats till rekonstruktion. Givetvis på grund av den rådande pandemin vilket lett till en sjunkande försäljning.

Bägge butikerna var tänkt som gränshandelssatsningar mot Norge men när grannlandet stängde försvann i princip all försäljning i Sverige. Det är för bolagen Sport & Vildmark Storlien AB och Långflon Sport & Vildmark AB som rekonstruktionen är inledd. Processen beräknas ta tre månader meddelar SGN Sport. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Didriksons går vidare med sin butiksbombmatta

2 kommentarer

Sören: Känns lika Ofräscht som Janne Gidenbratt för han spred sin havre obegränsat till klädesmodellerna ifrån början av 90-talet tills han flydde till Portugal med fru och barn för att slippa...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842