Sportringenbutiker i rekonstruktion

Sportingen Outlet i Långflon är i rekonstruktion.

Sportringenbutiker i rekonstruktion

Sportfack har tidigare berättat om Sportringens storsatsning på gränshandel. När den norska gränsen sedan stängde öppnade en av butikerna aldrig. Nu med återigen öppna gränser har man tre månader på sig att bli lönsamma.

Publicerad

I senaste numret av Sportfack och på webben skrev vi om Sportringens butikssatsningar inom gränshandeln. Nu meddelar dock bolagen bakom butikerna i värmländska Långflon och Storlien i Jämtland att man tvingats till rekonstruktion. Givetvis på grund av den rådande pandemin vilket lett till en sjunkande försäljning.

Bägge butikerna var tänkt som gränshandelssatsningar mot Norge men när grannlandet stängde försvann i princip all försäljning i Sverige. Det är för bolagen Sport & Vildmark Storlien AB och Långflon Sport & Vildmark AB som rekonstruktionen är inledd. Processen beräknas ta tre månader meddelar SGN Sport. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206