Interflon Sverige har fokus på cykel

Interflon finns som flera olika smörjprodukter och storlekar.

Interflon Sverige har fokus på cykel

Smörjmedelsföretaget Interflon grundades i Holland 1980 och har främst levererat smörjmedel till industrier där stora, tunga maskiner kräver effektiv smörjning. Så även i Sverige. Tills för 2,5 år sedan då tog Johan Larpe startade Interflon Sverige AB.

Publicerad

I år, med ytterligare en anställd i bolaget, så satsar Johan på att ta in varumärket på allvar till cykelbranchen. Enligt Johan själv är det framför allt två produkter där Interflon kan konkurrera med de bästa på marknaden. 

– Dels det torra multismörjmedlet Fin Super som innehåller micpol, mikroniserade och polariserade partiklar av teflon. Den här oljan kan smörja, lösa rost och inte minst – ge en effektiv rengöring av kontaktytorna på elcyklars batterier, något som blir allt intressantare hos cykelbutikerna idag. Sedan finns ekorengöringsprodukten Fin Clean 2 där kunden fyller på sin flaska hos butiken och därmed spar in på plastflaskor, säger Johan som bearbetar cykelbranschen från flera håll.

– I höst finns jag med på inköpsmässor och så har mekaniker hos några av de större kedjorna testat produkterna. De verkar nöjda eftersom de gjort extra beställningar.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Bra glid för miljövallorna

1 kommentar

Per Wirén: https://www.akessportservice.se/single-post/2019/11/23/Först-i-Sverige-med-att-erbjuda-en-ekologisk-valla-vid-skidservice-Nu-tar-vi-ett-steg-till-och-tar-bort-alla-högflourvallor

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842