Roswi blir ny distributör av Nordic Pocket Saw

Roswi blir ny distributör av Nordic Pocket Saw

Svenska Roswi AB fortsätter att knyta till sig outdoorvarumärken. Nordic Pocket Saw är det senaste i raden.

Publicerad

Nordic Pocket Saws kedjesågar - som används enbart med handkraft - finns redan i 23 länder och har vunnit en rad utmärkelser, bland annat för sin design. Företaget grundades 2015 av två barndomsvänner som tillsammans ville ta fram en effektiv kedjesåg som var lätt att packa ner och gick enkelt att ta med sig överallt. Det blev grunden till Nordic Pocket Saw, som idag finns i tre olika modeller.
– Att vi kan stå bakom vår produkt från start till mål är otroligt viktigt för oss. Vi ställer höga krav på funktion, design och kvalitet vilket också gör att vi måste säkerställa att vår kedjesåg lever upp till allt detta när användaren väl står där med produkten i sin hand och räknar med att den håller vad vi lovar. Med få reklamationer, många positiva omdömen och ett gäng fina utmärkelser tyder allt på att vi har lyckats, säger Oscar Strindhagen.
Michael Carlander, produktchef på Roswi, fyller i:
– Att till och med militära förband använder denna kedjesåg är mer än bara ett gott betyg. Hela konceptet med Nordic Pocket Saw är imponerande, passar perfekt in i vårt sortiment och vi har redan fått många positiva signaler från våra kunder.
Roswi får även ansvaret att sköta distributionen i Danmark och Finland. 

Oscar Strindhagen från Nordic Pocket Saw till vänster tillsammans med Michael Carlander på Roswi.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

2117 Vallåsen

1 kommentar

Rolf Johansson: Wänerstedt, ett fantastiskt företag som vi haft glädjen att samverka med under många år

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206