Norska Devold prisades för nytt underställ

Foto: SOG

Norska Devold prisades för nytt underställ

Totalt 23 produkter var nominerade i Scandinavian Outdoor Award och norska Devold kammade hem den tyngsta SOG-kategorin under Ispo, för sitt teknologiska underställ i merinoull.

Publicerad

Varje år korar Scandinavian Outdoor Group de bästa kommande produkterna för 2019/20 bland sina 67 varumärken. I år tog det äldsta företaget i gruppen, norska Devold, hem förstapriset i kategorin "Overall winner".
Deras plagg Tusna Sport Air är tillverkat i olika sorters merinoull med en 3D-teknik som skapar små luftkuddar som i sin tur hjälper till att förflytta fukt snabbare och gör att plagget därför också torkar fortare. Den speciella väven och "kuddsystemet" skapar enligt testgruppen mer isolering när det behövs och mindre när det inte behövs, så tröjan kan därför användas under årets alla säsonger, även sommartid. Devold har arbetat länge med produktutvecklingen för att ta fram just ett sådant plagg.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Didriksons går vidare med sin butiksbombmatta

1 kommentar

Martin: Där gick startskottet för bara egna butiker i framtiden för fucking Åmålsfödda didriksson. För alla som inte vet så står Fenix och Naturkompaniets modell som facit för Adelis som också äger...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842