Årets roligaste branschkväll

Årets roligaste branschkväll

Var med när vinnarna i Gear of the year koras kvällen den 9 april och passa även på att suga åt dig inspiration och kunskap från kunniga föreläsare under Ispo Academy samma dag.

Publicerad

Den 9 april hålls ett heldagsarrangemang på Haymarket i Stockholm på temat "digitala marknadsplatser" och hur man synkar offline- och onlineförsäljning, med bland andra superintressanta föreläsare som Larry Pluimer (har tidigare lett Amazons sport- och outdoorinnehåll) och Jonas Carlsso, vd på framgångssagan The Friendly Swede.

På kvällen är det dags för nätverksmiddag med Sportfacks Gear of the year-vinnare som koras med pompa och ståt, samt Årets affärskvinna som får pris från Svenskt Sportforum under kvällen.

Välj om du och dina kollegor vill gå heldag eller bara närvara under kvällens program. Boka via arrangören Hugin Biz via länken nedan. Hoppas vi ses!  

OBS! Passa på att boka före 1 februari, så får du early bird-pris.

Här bokar du:

https://huginbiz.com/events/

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ralph Lauren-chef ska styra Champion Norden

1 kommentar

Martin Willners: Bra jobbat med Champion Ralph. 36 år är imponerande och ger respekt. Och lycka till med varumärket Klas – kul att du är tillbaka i sportbranschen.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842