Sista chansen att boka plats i Sportregistret

Sista chansen att boka plats i Sportregistret

Det är nu dags för 2019 års upplaga av Sportregistret – sportbutikernas mest använda verktyg för att hitta rätt leverantör, varumärke och produkter. Vill du synas där är det dags att boka på stört.

Publicerad

Sportregistrets popularitet håller i sig och de senaste tolv månaderna har det gjorts över 100 000 visningar i registret på sportfack.se. Dessutom används den tryckta katalogen av både butiker och inköpare på kedjorna, så den är ett oumbärligt verktyg för landets sporthandlare.
Som vanligt distribueras Sportregistret även med Sportfack nr 1 (inplastad med tidningen) som kommer ut den 7 januari. Vill du också synas där? Kontakta vår annonsäljare Madeleine Philip: 
Mobil: 070-696 03 02.
Mejl: madeleine.philip@tillvaxtbolaget.se 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

1 kommentar

Joakim: XXL kommer att göra detta väldigt svårt för Stadium på sin hemmaplan vilket kommer att betyda att Stadium inte kommer att tjäna några pengar. Kan alltså bli ett liknande scenario som i Danmark, detta...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!



Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842