Skistar släpper egen klädkollektion

Skistar släpper egen klädkollektion

Skidoperatören Skistar släpper nu sin premiärkollektionen av egna klädmärket Eqpe. Prismässigt ligger kläderna i mellansegmentet.

Publicerad

Det är inte längre bara skidupplevelser som Skistar erbjuder sina nordiska kunder. Nu har de även lanserat en klädserie som är tänkt att fungera för all skidåkning och andra aktiviteter i fjällmiljö.  
– Skistars målsättning är att erbjuda barnfamiljer en aktiv och hälsosam fjällsemester och Eqpe är ett naturligt nästa steg. Ambitionen är att skapa skidkläder som håller över tid, både vad gäller stil och kvalitet, säger Mats Årjes, vd för Skistar.
Prismässigt positionerar man sig i mellansegmentet. Premiärkollektionen omfattar skidställ, jacka, underställ, goggles, strumpor, buff och mössa för både barn, junior och vuxna. Sportfack har klämt och känt på jacka och byxa, mössa, handskar, goggles och skjorta, samt lättvikstjacka.  
Kläderna kommer även synas under Alpina VM i Åre. Eqpe har utsetts till officiell klädleverantör och i samband med mästerskapen släpps en unik kollektion som kommer att bäras av samtliga 1 500 funktionärer. Försäljningen sker annars i Skistars konceptbutiker i Åre, Sälen, Vemdalen och Hemsedal, samt på Skistarshop.com samt eqpe.ski med frakt till Sverige, Norge och Danmark.

Prisnivåerna på kläderna kommer att ligga i mellanprissegmentet.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Livet enligt Pi

4 kommentarer

PutteFox: Låt Pi berätta när han var över dressad i mötet med Patagonia i USA. Det talas om det än idag. #lifeisgood

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842