Gear of the year: Var med och nominera din favorit

Gear of the year: Var med och nominera din favorit

Det är dags att nominera till Gear of the Year 2018 – var med och rösta fram årets bästa produkter och varumärken inom sport- och outdoorbranschen.

Publicerad

Ni startar nomineringsprocessen för de olika kategorierna – årets produkt, årets varumärke, årets svenska varumärke, årets innovation, årets nykomling och årets miljömärke. Och glöm inte att produkten du nominerar måste ha sålts i Sverige under 2018.

För att nominera klickar du på länken nedan och väljer kategori som du vill nominera till. Du får gärna nominera i flera kategorier om du vill. Vi vill ha dina nomineringar senast den 16 november. Du kommer att kunna rösta på finalisterna på sportfack.se från den 7 januari 2019. Då publiceras de tre nominerade i varje kategori i Sportfack nr 1. Vinnarna utses vid en ceremoni i samband med Ispo Academy i april, 2019. 

Ta chansen! Gå in och nominera nu via länken nedan. OBS! Dela gärna den här länken med dina kollegor eller nätverk så att de kan få åtkomst till enkäten. Du kan till exempel skicka länken i ett e-postmeddelande eller använda den på din hemsida:

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=SGHGKF8Y9K91

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842