Stadium öppnar dubbelt

Stadium öppnar dubbelt

Även om många kedjor har det tufft så sker det trots allt nya butiksöppningar. Det märktes inte minst när Stadium för några dagar sedan öppnade två butiker samtidigt, i två olika länder.

Publicerad

Torsdagen den 20 september öppnade Stadium två nya butiker i två helt nya köpcentrum. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande. Den ena butiken i C4 i Kristianstad och den andra i köpcentret Redi i Helsingfors.
C4 är ett helt nytt köpcenter utanför Kristianstad med nära 80 butiker. Redi är också ett nytt köpcenter i världsklass och kommer att bestå av åtta tornhus med butiker i mitten.
Båda butikerna har byggts enligt Stadiums senaste koncept Gradum som lanserades hösten 2017 och får en försäljningsyta var på drygt 1 000 kvadratmeter. I Redi-butiken fördelas dessa på två plan.
Sportfack har tidigare, i nr 9/18, berättat om att även Stadiums Sneakers Point-koncept utvecklas, bland annat med en nyöppnad butik i Uppsala.   

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ralph Lauren-chef ska styra Champion Norden

1 kommentar

Martin Willners: Bra jobbat med Champion Ralph. 36 år är imponerande och ger respekt. Och lycka till med varumärket Klas – kul att du är tillbaka i sportbranschen.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842