Stiga förstärker med tidigare olympier

Stiga förstärker med tidigare olympier

Stiga Sports anlitar tidigare landslagsmannen i bordtennis, Jens Lundquist, som försäljningsansvarig. Hans uppgift blir att utveckla bolagets försäljning i Europa.

Publicerad

Jens Lundquist, som tidigare har varit nummer 19-rankad i världen och tagit VM-brons 2004, kommer nu få i uppgift att nosa upp och koncentrera sig på försäljningsutveckling i europeiska nyckelländer med marknadspotential, för Stigas räkning.
– Vi är väldigt glada över att få välkomna Jens till Stiga Sports AB. Jens bakgrund och gedigna bordtenniskunskap gör honom till ett spännande och viktigt tillskott till organisationen och bordtennissfären, säger Andreas Zandrén, VD på Stiga Sports AB.
Jens Lundquist, som har en gedigen pingiskarriär bakom sig, gjorde landslagsdebut 1993 då han vann EM-guld både i lag och dubbel för juniorer. Han har även deltagit i två OS och vunnit ligaguld både hemma i Sverige och i Tyskland.
– Jag är superglad över att ha fått möjligheten att fortsätta min bordtenniskarriär, nu på ett annat sätt än som aktiv spelare. Jag har varit sponsrad av Stiga sedan 2002, och därmed haft förmånen att få jobba nära företaget och dess anställda under många år. Nu känns det jättespännande att få vara en del av företagets fortsatta resa, säger Jens Lundquist.
Stiga, med huvudkontor i Eskilstuna, säljer idag bordtennisprodukter till ett hundratal länder. De startade tillverkning av bordtennisstommar redan 1944 och har med tiden lyckats få genomslag även i pingisens hemland Kina.

Stiga Sports AB vill utveckla sin europeiska försäljning.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

ISPO Award 2019 avgjort – svenskt guldregn fortsätter

4 kommentarer

Björn: @robban den dealen har inte gått igenom

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842