Linda Palmgren ny i Stadiums styrelse

Linda Palmgren ny i Stadiums styrelse

Med en bakgrund från reklambranschen och kommersiell radio tar Linda Palmgren plats i Stadiums styrelse under hösten. Stadium vill bland annat använda hennes kunskaper om dagens digitala medielandskap.

Publicerad

Precis när Sportfack skildrar den stora skillnaden mellan män och kvinnor på styrelsenivå i nummer 9, så kommer beskedet att Stadium rekryterar Linda Palmgren som styrelseledamot i Stadium Groups styrelse.
Enligt Stadium vill de åt hennes kompetens och erfarenhet inom i första hand det digitala medielandskapet.
– Linda har bred kompetens kring dagens medielandskap och dessutom lång erfarenhet från affärsutveckling och ledarskap. Det känns jättekul att välkomna henne i Stadium Groups styrelse, säger Stadium Groups styrelseordförande Birger Lund.
Linda Palmgren lämnade nyligen sin roll på United Influencers och har innan dess arbetat med dels kommersiell radio och inom reklambranschen.
– Jag har länge varit imponerad av Stadium som är ett mycket spännande bolag med en resultatorienterad kultur, starka värderingar och ett inom retail ledande hållbarhetsarbete. Det är inspirerande och mycket hedrande att ta plats i styrelsen. Jag ser mycket fram emot att bidra till bolagets fortsatta utveckling, säger Linda Palmgren.
Övriga ledamöter är förutom grundarna Ulf och Bo Eklöf samt nuvarande vd Karl Eklöf även Jesper Schmidt, Christel Kinning och ordförande Birger Lund. Linda Palmgren tillträder i oktober.  

 
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ralph Lauren-chef ska styra Champion Norden

1 kommentar

Martin Willners: Bra jobbat med Champion Ralph. 36 år är imponerande och ger respekt. Och lycka till med varumärket Klas – kul att du är tillbaka i sportbranschen.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842