Hållbara yogakläder bara på Stadium

Hållbara yogakläder bara på Stadium

SOC släpper i dagarna sin yogakollektionen som tagits fram ihop med profilen Josefine Bengtsson. Klädkollektionen kommer att säljas exklusivt hos Stadium i en begränsad upplaga.

Publicerad

Josefine Bengtsson, kanske mer känd som Yoga-Josefine, är en av landets populära så kallade yoginis (en kvinnlig utövare och lärare). Hon undervisar yoga både hemma i Sverige och ute i världen genom sitt eget retreatföretag. Samarbetet med SOC inleddes i våras och tar nu nästa steg med den egna kollektionen, som har ett tydligt hållbarhetsfokus. 
– För mig är det superviktigt med flexibla och sköna plagg som följer med i rörelserna och ger mig energi i strävan efter balans. Att de är hållbart producerade har varit en självklarhet från start, säger Josefine Bengtsson på Yogiakademin.
Kollektionen består av kläder helt utan sömmar; två linnen, en topp och ett par tajts. Färgerna är tänkta att balansera varandra. Det blå ska representera himmel, hav och det andliga lugnet - och den röda färgen ska stå för närhet till värme, rörelse och energi. Kollektionen är producerad i Europa av återvunnet nylon samt elastan. En återkommande detalj är det hålstickade mönstret. Den limiterade kollektionen kommer att säljas exklusivt på Stadium med start den 10 september. 

On
Off

3 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fysiska bestraffningar hos XXL. Nye Sverigechefen svarar Sportfack

19 kommentarer

Henrik: Bra skrivet Peter och Magnus! Hoppas nu att Sportfack törs gräva i hela branschen, och även ställa XXL emot väggen och följa upp vad deras VD meddelar här ovan, och i uppföljningen, våga ställa...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842