Haglöfs satsar på toppturskläder

Haglöfs satsar på toppturskläder

Den moderne skidåkaren har tydligen inget emot att svettas. Intresset kring ski touring och topptursarrangemang växer. Det har Haglöfs snappat upp och släpper nu en särskild kollektion för genren.

Publicerad

Alla vet hur jobbigt det är att ta sig uppför en backe eller ett berg vintertid, istället för att åka nerför. Men aktiviteten lockar alltfler och attribut som lösa hälbindningar och stighudar används flitigt. För den som letar orörd nysnö och gillar topptursarrangemang är det en naturskön och konditionsgivande aktivitet. En del tycker till och med att det är vägen uppför som är hela grejen. Men aktiviteten ställer ganska hårda krav på kläderna, att de har bra andasförmåga och tillåter full rörelsefrihet. Haglöfs satsar nu på detta segment, bland annat med sin touringkollektion L.I.M.
Jackan Touring Prooftm är ett exempel, som är byggd i stretchmaterial enligt principen less is more utan en massa detaljer. Men som ändå ska ge skydd för hårda väderomslag. Finns både för herr och dam.       

 

Avskalat och minimalistiskt i Haglöfs nya Touringkollektion, här jackan L.I.M Touring Prooftm Jacket.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Per Sigvardsson lämnar XXL efter Greta-hånen

13 kommentarer

Nicolas: Denna tråd landade väl! Och på Sportfack kommer vi fortsätta att sätta miljöfrågan under lupp, utifrån en rad olika vinklar och aspekter. Det händer mycket på miljöområdet just nu ute hos många...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842