Ny, lätt tennissko från Asics

Ny, lätt tennissko från Asics

Lagom till inomhussäsongen lanserar Asics nya modellen Solution Speed FF, en tennissko som utformats för ett snabbare och rörligare spel.

Publicerad

Skon är det senaste tillskottet i Asics snabba skoserie och har konstruerats för offensiva spelare som går all in på tennisplanen. Mycket har handlat om att få fram en sko med låg vikt. Mellansulan i materialet Court Specific FlyteFoam är cirka 35 procent lättare än en genomsnittlig mellansula. Den är också, enligt Asics själva, 10 procent mer slitstark än de FlyteFoam-mellansulor som har tagits fram för löpning.
Butikspris för Solution Speed-skon kommer att ligga på 1 600 kronor. Modellen kommer från och med nu finnas i Asicsbutiker och i nätbutiker världen över.
Och för den som alltid undrat vad Asics egentligen betyder, så står det för "Anima Sana In Corpore Sano", en latinsk term som ungefär betyder: "en sund själ i en sund kropp".

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842