Ny VD för Outnorth

Ny VD för Outnorth

Det blir 55-årige Harald Ennen som får i uppdrag att leda e-handelsplattformen Outnorth vidare som ny VD.

Publicerad

E-handelsbolaget Outnorth, med en omsättning under 2017 på nära 430 miljoner SEK, har rekryterat en ny VD efter Lars Nykvist, som tidigare i år valde att lämna bolaget. Det blir 55-årige Harald Ennen som kommer att styra verksamheten vidare. Harald har en gedigen erfarenhet som VD från många olika bolag och kommer närmast från rollen som VD för NetOnNet, ett av de ledande e-handelsbolagen i Norden.
Harald Ennen betonar i ett pressmeddelande ambitionen om att Outnorth ska vara ledande på marknaden:
– I större utsträckning än tidigare, söker vi människor fler upplevelser och lever ett mer aktivt uteliv, vilket innebär att Outnorth är ett företag som ligger helt rätt i tiden. Outnorth ska vara den ledande e-handelsaktören inom denna nisch, säger han. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

1 kommentar

Joakim: XXL kommer att göra detta väldigt svårt för Stadium på sin hemmaplan vilket kommer att betyda att Stadium inte kommer att tjäna några pengar. Kan alltså bli ett liknande scenario som i Danmark, detta...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842