Nicolas Warchalowski lämnar Peak Performance

Nicolas Warchalowski lämnar Peak Performance

Peak Performance CEO Nicolas Warchalowski har på egen begäran valt att lämna sin post efter förvärvstransaktionen med Amer Sports. Det skriver Peak Performance i ett pressmeddelande.

Publicerad

Nicolas efterträdare kommer att tillkännages längre fram. Sara Molnar, nuvarande Business Development Director, utses till COO och tillförordnad General Manager för Peak Performance. Nicolas lämnar företaget den 31:a augusti 2018.

– De senaste fyra åren med Peak Performance har varit fantastiska och jag är mycket tacksam över privilegiet att fått leda ett så ikoniskt sportfashion varumärke och ett fantastiskt team. Det är en erfarenhet jag alltid kommer att bära med mig och värdera högt, säger Nicolas Warchalowski.

– Under Nicolas Warchalowski's ledarskap har Peak Performance återtagit en stark lönsamhet genom betydande produktförnyelse och utökad försäljning mot konsument. Jag har stark tilltro till Peak Performance framtid med dess starka ledningsgrupp och organisation. Jag vill tacka Nicolas för hans starka ledarskap och önskar honom allt gott i framtiden, säger Heikki Takala, President och CEO för Amer Sports. Nicolas Warchalowski lämnar Peak Performance för att anta rollen som VD för BabyBjörn. 

Texten uppdateras.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ralph Lauren-chef ska styra Champion Norden

1 kommentar

Martin Willners: Bra jobbat med Champion Ralph. 36 år är imponerande och ger respekt. Och lycka till med varumärket Klas – kul att du är tillbaka i sportbranschen.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842