Sneakers Point utökar med Stockholmsbutik

Sneakers Point utökar med Stockholmsbutik

Stadiums specialkoncept Sneakers Point kommer att bredda sin närvaro med en tredje butik under augusti. Denna gång i Stockholms city.

Publicerad

Sneakers Point vänder sig till alla de som älskar sneakers och under våren har Stadium redan etablerat e-handel samt öppnat fysiska butiker i Norrköping och Malmö. Nu lanserar de konceptet i Stockholm, med premiäröppning den 23 augusti. Det är den nuvarande juniorbutiken i Sergelgången som nu får ny inredning och nytt koncept – med samma för Sneakers Point karakteristiska rosa färg och rena uttryck som de två andra butikerna.
– Stockholm klassas högt, en europeisk topp tio-stad, när det kommer till retail inom sneakersmode, samtidigt som vi har tuffast möjliga konkurrens. Så visst känns det utmanande. Men också otroligt häftigt. Det är ett kvitto på hur vi står oss mot andra och i branschen, säger Roger Palffy, Sneakers Points General Manager.
Till hösten adderas också några nya varumärken, som exempelvis North Face, Napapijri och Kappa, vilket ger ytterligare draghjälp för konceptet. Roger Palffy har tidigare berättat för Sportfack att Stadium verkligen tror på konceptet och att de redan etablerade butikerna har levererat ett bra resultat på kort tid, men utan att vilja nämna några faktiska siffror.
– Sneakers Point har presterat bättre än våra förväntningar. Det som framförallt känns kul i tider som dessa, är det höga trycket i de fysiska butikerna. Men även online är en stark kanal där vi möjliggjort snabba leveranser från vårt stora centrallager i Norrköping. Sneakers överlag står för en stor del av den totala skomarknaden i Sverige.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Caddieaway är både bag och vagn i ett

3 kommentarer

patricia: .Merci Et bon golf patriciah338@gmail.com

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842