Två varumärken har ny svensk distributör

Craghoppers är ett outdoorvarumärke med anor och grundades 1965 i engelska Yorkshire.

Två varumärken har ny svensk distributör

I samband med Outdoor Messe blev det klart att varumärkena Craghoppers och Care Plus fick en ny svensk distributör.

Publicerad

Det blir Nykvarnsbaserade New Element Scandinavia som tar hand om varumärkena Craghoppers och Care Plus. Det meddelade bolaget i samband med Outdoor Messe. NES, som redan sköter distributionen av bland annat Devold, 66 North och Skhoop börjar få en allt mer komplett outdoorportfölj varumärken.

Care Plus har specialiserat sig på smarta resetillbehör, första hjälpen-produkter och andra nyttoprodukter.

Craghoppers är ett brittiskt outdoorvarumärke med anor. Bolaget, som mest är känt för sin konfektion, grundades 1965 i Yorkshire, norra England. Bland många plagg för kvinnor och män har Craghoppers gjort sig kända för kollektionen Nosilife där insektsmedel finns invävt i plaggen och som fungerar under hela plaggets livstid. 
 
Varumärket Care Plus har specialiserat sig på att ta fram alla tänkbara resetillbehör, första hjälpen-kit och andra nyttoprodukter för friluftsliv. Man har även kompakta produkter för vattenrening, räddningsfiltar, vätskeersättning, solkräm, fästingplockare och mycket annat. 
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

1 kommentar

Joakim: XXL kommer att göra detta väldigt svårt för Stadium på sin hemmaplan vilket kommer att betyda att Stadium inte kommer att tjäna några pengar. Kan alltså bli ett liknande scenario som i Danmark, detta...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842