Nordic Trade satsar på längd (igen)

Nordic Trade satsar på längd (igen)

Efter ett antal år med cykelfokus går grossistföretaget Nordic Trade åter in i längdbranschen, den här gången med produkter från det finska varumärket Yoko.

Publicerad

Yoko har ett stort antal längdskidprodukter som stavar, skidor och tillbehör. Bland annat Optigripskidorna som är tänkta att locka helt nya skidåkare. Det är en produktgrupp som Nordic Trade gillar.
- Fokus kommer inte att ligga på eliten i första hand utan det är bredden vi vill åt. Dessutom har Yoko ett väldigt intressant stavprogram som jag tror vi kan göra något bra med på sikt, säger Fredrik Heikki på Nordic Trade.    
- Vi är mycket nöjda att ha fått Nordic Trade som partner för ett mångårigt samarbete där de sköter distributionen av våra innovativa produkter i Sverige, säger Yokos vd Jani Gustafsson.  
Nordic Trade är ett grossistföretag med bas i Sälen som grundades 1984 och som idag har en varumärkesportfölj som inkluderar varumärken som Ridley och Rudy project.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fysiska bestraffningar hos XXL. Nye Sverigechefen svarar Sportfack

19 kommentarer

Henrik: Bra skrivet Peter och Magnus! Hoppas nu att Sportfack törs gräva i hela branschen, och även ställa XXL emot väggen och följa upp vad deras VD meddelar här ovan, och i uppföljningen, våga ställa...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842