Sportfack värnar om din integritet

Sportfack värnar om din integritet

Tidningen Sportfack har alltid värnat om sina kund- och Iäsarrelationer. Det kommer vi fortsätta att göra, av respekt mot er läsare, annonsörer och partners. Den 25 maj sjösätts de nya GDPR-reglerna. Den som vill kan läsa mer här.

Publicerad

Sportfack ägs av förlaget Egmont, tillsammans med bland andra våra systertitlar Utemagasinet och Åka Skidor. Egmont förlag värnar om en hög nivå av säkerhet för våra kunders personliga integritet. Mycket är sig likt, men kraven på hur företag får behandla personuppgifter har skärpts i och med att personuppgiftslagen byts ut mot de så kallade GDPR-reglerna 25 maj. Av denna anledning har vi nu förtydligat våra villkor med vilka rättigheter du har när vi behandlar olika personuppgifter. 

Uppgifter som du lämnar genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till dig så att det blir så relevant och intressant som möjligt. Våra villkor har kompletterats med information där vi tydligt beskriver hur vi sparar och analyserar personuppgifter.

Läs gärna de fullständiga villkoren här: www.egmont.com/se/om-oss/Privacy/

Vänliga hälsningar 

Nicolas Jändel, Chefredaktör

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Burton Step On

2 kommentarer

Johannes Wikström: Hi Niall, you can just order them through burton.com :)

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842