Klassiskt cykelmärke återvänder till Eurobike

Kona återkommer till 2018 års upplaga av Eurobike efter att ha haft en paus i flera år.

Klassiskt cykelmärke återvänder till Eurobike

När världens mest välbesökta cykelmässa Eurobike hålls 8-10 juli gör över 100 varumärken comeback. En av de mer intressanta återkomsterna gör en av cykelvärldens mest innovativa varumärken. Med sig tar de bland annat en modell som är en mix av MTB och packcykel spetsad med el.

Publicerad

Remote är utrustad med en extra kraftig packlösning baktill som är "Made in USA".

Remote är utrustad med en extra kraftfull pakethållare kallad "Old man", tillverkad hemma i USA.

Cykling är stekhett. Det märks inte minst när bokningarna slår i taket hos förestående Eurobike. När världens mest inflytelserika och besökta cykelmässa den 8-10 arrangeras i tyska Friedrichshafen, en kortkort cykeltur från Bodensjöns strand, slår mässan sitt eget utställarrekord. Extra kul för alla besökare är att drygt 100 varumärken gör debut eller återkommer till mässan 2018.

Kona, ett av cykelbranschens mest klassiska och innovativa cykelvarumärken är en av de mer intressanta mässåtervändarna.

Och Kona är inte Kona om de inte har med sig en rejäl produktnyhet. I år stavas den Remote. Med Remote länkar Kona ihop segmenten elcyklar, MTB och rese/äventyrscyklar.

Packåsna. Tack vare Remotes kraftiga konstruktion är den en dröm för den som packar med det mesta på cykelturen.

Remote är en extra kraftig MTB utrustad med en 500 W Performance CX-motor från Bosch och med en riktigt stadig pakethållare kallad "Old man" som dessutom är tillverkad hemma i USA.

Bland många spännande detaljer är det möjligt att enkelt justera cykelns dropouts ifall cyklisten skulle vilja utrusta sin Remote med ännu rejälare hjul och däck.

Förutom som el-MTB tycker Kona själva att Remote fungerar perfekt för allt mellan cyklande fiskare till ledbyggare som behöver kunna transportera tung utrustning smidigt upp i bergen.  

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fysiska bestraffningar hos XXL. Nye Sverigechefen svarar Sportfack

19 kommentarer

Henrik: Bra skrivet Peter och Magnus! Hoppas nu att Sportfack törs gräva i hela branschen, och även ställa XXL emot väggen och följa upp vad deras VD meddelar här ovan, och i uppföljningen, våga ställa...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842