X Games nu i Oslo

X Games nu i Oslo

Helgen 18-20 maj hålls X Games i Oslo, Norge, med en hel rad svenska åkare som Emma Dahlström och Jesper Tjäder.

Publicerad

Programmet i Oslo är fullspäckat med inte bara skid- och snowboardgrenarna, det hela ramas in av en upplevelsehelg som innehåller action sport, musikframträdanden och mingel i en stor festivalby. Svenska åkarna Emma Dahlström, Oscar Wester, Hugo Burvall och Jesper Tjäder kommer vara på plats för att försvara de blågula färgerna.
I startfältet syns även den olympiske guldmedaljören Red Gerard. 

On
Off

3 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fysiska bestraffningar hos XXL. Nye Sverigechefen svarar Sportfack

5 kommentarer

Claes: Är armhävningar en rolig grej eller en verklig bestraffning? Jag tror det första. Då har man inte ett problem, men en kultur man inte gillar. Om det är många som inte gillar kulturen har XXL ett...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842