J. Lindeberg öppnar nytt i Malmö

J. Lindeberg har i över 20 år levererat mode och sport till svenska konsumenter med en aktiv livsstil. Nu öppnar de sitt nya butikskoncept i Hansahuset i Malmö.

Klädvarumärket J.Lindeberg har slagit upp portarna till sitt nya arkitektritade butikskoncept i Hansahuset, Malmö. En handelsplats som nyligen genomgått en omfattande renovering och blivit en attraktiv plats i Malmö för mode och shopping. JL vill gärna synas och verka i en inspirerande miljö, med mycket folk i rörelse, och anser att Malmö är en intressant mode- och designstad.
– Det är ett naturligt steg för oss. Hansahuset är en plats där vi kan presentera vårt nya koncept och satsning inom Activewear och ett led i att stärka vår etablering i södra Sverige, säger Johan Mark, VD på J. Lindeberg.
I butiken finns ett brett utbud av mode för både herr och dam – tillsammans, som sagt, med det växande konceptet Activewear. Framöver kommer JL erbjuda sin tjänst Made to measure i butiken, där kunderna får möjlighet att måttbeställa kostymer och skräddarsydda plagg.