J. Lindeberg öppnar nytt i Malmö

J. Lindeberg öppnar nytt i Malmö

J. Lindeberg har i över 20 år levererat mode och sport till svenska konsumenter med en aktiv livsstil. Nu öppnar de sitt nya butikskoncept i Hansahuset i Malmö.

Publicerad

Klädvarumärket J.Lindeberg har slagit upp portarna till sitt nya arkitektritade butikskoncept i Hansahuset, Malmö. En handelsplats som nyligen genomgått en omfattande renovering och blivit en attraktiv plats i Malmö för mode och shopping. JL vill gärna synas och verka i en inspirerande miljö, med mycket folk i rörelse, och anser att Malmö är en intressant mode- och designstad.
- Det är ett naturligt steg för oss. Hansahuset är en plats där vi kan presentera vårt nya koncept och satsning inom Activewear och ett led i att stärka vår etablering i södra Sverige, säger Johan Mark, VD på J. Lindeberg.
I butiken finns ett brett utbud av mode för både herr och dam - tillsammans, som sagt, med det växande konceptet Activewear. Framöver kommer JL erbjuda sin tjänst Made to measure i butiken, där kunderna får möjlighet att måttbeställa kostymer och skräddarsydda plagg.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Per Sigvardsson lämnar XXL efter Greta-hånen

13 kommentarer

Nicolas: Denna tråd landade väl! Och på Sportfack kommer vi fortsätta att sätta miljöfrågan under lupp, utifrån en rad olika vinklar och aspekter. Det händer mycket på miljöområdet just nu ute hos många...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842